MIW

Jag är så otroligt ledsen över att MIW inte har någon planerad turné i Sverige just nu. De lär ju ha varit det bästa band jag sett live hittlills. Helt sjuka var de :D Om ni har möjlighet att gå på en konsert med dem någon gång, gör det! Ni lär ju inte vara missnöjda om jag säger så. 
 
Helt otroligt att jag fick snacka med Balz också :3 Har kvar flaskan han kastade till mig. Kommer aldrig glömma när han sa att han kom ihåg mig i merchen <3 Ricky var jättegullig i verkligheten också, så liten och spinkig. Väldigt söt^^ Kom till Sverige igen!!!
 
Jag och Balz på Brew House i januari

Första sidan

Var inne på svenska kyrkans hemsida för att se om de lagt någon info angående sommar jobb, istället för det fann jag en bild på mig tillsammans med några av kondirmanderna + Sara. Kul^^ 

iPhone cases

Det finns så sjukt många snygga iPhone skal. Synd att jag inte har en då...
 
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Inspo of the day


Iron Man 3

Nu sticker jag och bror in till stan och går runt där lite innan bion som börjar 21.00. Ska bli så sjukt kul att se den. Har ni sett den än?
 
Hoppas på att vi får sällskap snart också. Resten av gänget skulle käka pizza först, men jag vet inte vid vilken tid. Aja, det löser sig!
 

Videoblogg

Nu är den uppe!
 

Videoblogg på g!

Jag spelade in en Videoblogg i morse som dyker upp på bloggen så fort jag har redigerat den. Håll utkik!

Days without sunshine, are days without hope

Bloggar från mobilen igen. Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. I eftermiddag blir det att öva på predikan och ta kort med konfirmanderna. Kommer därför hem lite sent. Är nog ganska slut efter så många timmar tillsammans med konfisarna, men hur pratig var man inte själv när man var 14? xp




Mobilblogg

Testar blogg.se's app. Tänk vad bra om man kunde blogga trots att man inte har en dator med sig^^ Hoppas att det ser bra ut, annars tar jag bort inlägget när jag kommer hem. Puss på er!


Ikea

Familjen bestämde sig för att åka till Ikea. Tänkte titta på lite saker som är bra att ha när man flyttar hemifrån. 

Pics

Här har ni glajjorna på också! Trivdes bättre i dessa eftersom de var lite större. De andra blev mer "Ozzy", Ozzy är supermysig, men jag vet inte riktigt om det passar mig^^ 
 
Hittade en sjukt fin klänning på Romwe som jag bara måste ha i sommar!! Har så få klänningar har jag märkt förresten. Måste köpa fler, det är så fint med klänningar/kjolar på sommaren. Hoppas jag får sommarjobbet så att jag kan shoppa ;D
 

Från huvudstaden

Åt sushi i Stockholm. Myyycket gott :3 När vi var inne på Monki fick jag ett nummer av deras tidning, sen såg kassabiträdet att det var förra numret så jag fick både det nya och det gamla. Yay :D Man blir verkligen sjukt inspirerad av att titta i dessa. Ni borde leta upp ett exemplar!

Jensens

Igårkväll var vi på Jensens i Kista galleria och åt. Mycket mysigt^^ Diggar verkligen kossorna som var lite här och var i resturangen xD Vi var även inne på Monki (där jag köpte glajjorna i förra inlägget) och provade bågar. 
 

Brillz

Om några minuter är det frukost, sedan ska vi gå till Kistamässan igen. Passar på nu medan jag kan att visa er vad jag köpte igår, jag som inte skulle köpa något xp
 

Stockholm

Just nu sitter jag på mässan SETT i Kista. Om ni befinner er i Stockholm får ni gärna kika förbi^^ Jag är här med skolan och kommer även att vara här i morgon. Sedan far vi hem till Trollhättan igen. 
 
Måste säga att det är ganska svårt att konsentrera sig på skolarbetet när det är så stimmigt i lokalen. Bättre med sorl än att kunna urskilja enskilda individer som pratar i alla fall :P
 
Personligalmanacka som har sin monter intill oss hade godisaskar med namn på.

Dolls kill

Detta är en nät-shop jag hittat ganska nyligen, och shit vad snygga kläder/skor/smycken de har!! Synd att det är så dyrt för annars hade jag ägt mycket på den sidan må ni tro! Även om man inte handlar tycker jag att man blir sjukt inspirerad av att bara kolla på hur de klätt modellerna.
 
Vad tycker ni om nät-shoppar? Handlar ni mest/helst på nätet eller i butik?
 

Nytt

Fick hem ett halsband idag som jag väntat på ett tag. Så sjukt roligt när man väntar på saker, som julafton när man får det^^ 
 

Super-rea på Romwe!

Om drygt 32 timmar startar en super-rea på Romwe med upp till 70% rabatt. Är ni taggade? Här är några tips på några riktigt snygga plagg. Ibland önskar man att man var gjord av pengar så att man kunde köpa allt xD
 

Passion


Everything

Om ett tag ska jag bege mig mot kyrkan. Klockan 11 är det gudstjänst och sedan ska vi öva med konfirmanderna. Nästa-nästa helg konfirmerar de sig så de måste öva på redovisningen. Gruppen är delad i två, och den ena halvan ska göra Everything-dramat. Även om ni inte är kristna, titta på klippet jag bäddat in. Det är jättefint. Låten heter Everything och spelas av Lifehouse.
  

Shorts


Todays

Linne: H&M | Leggings: Romwe | Solglajjor: Romwe | Armband: present

Nya brillz

Fick hem ett paket igår. Var hemma ganska sent så ni får se det nu istället^^
 

Nails

Fick inspiration av Candie så jag målade dem naglar som aldrig brukar se färg annars! Kameran trilskades i det gula, fula ljuset i mitt rum. Blev därför inga bra bilder. Bra bevis på det är att den understa bilden är tagen med mobilen... 
 

Från Etage

Här är det jag filmade från när jag var och såg Yohio, enjoy ;D
 

Senaste tiden på instagram


Nytt

Jag, mamma och bror har spenderat dagen på superloppisen i arena Vänersborg. Det har varit ganska segt idag eftersom det inte var så många där. Det blev alltså mycket att bara sitta och vänta in tiden. Jag hittade i alla fall en klänning och ett par Martens. Kvinnan som sålde dem hade kommit över ett konkurslager. Klänningen visar jag en annan gång.
 
Förlåt för att det har varit dålig uppdatering idag. Fick reda på en hemsk nyhet i morse. I natt gick min gammelmormor och gammelmorfar bort. Det har därför varit en påfrestande dag för familjen. Hoppas ni har överseende. 
 

Yohio

Tog en sväng till Överby för att lyssna på Yohio tidigare idag. Fick både en affisch och hans nya album Break the Border signerat. Som den snälla storasyrran jag är ska faktiskt min lillebror få affischen eftersom han inte kunde åka dit och se honom. 
 

Sleepover

Jag och tjejerna hade en liten sleepover last night ;D Det var väldigt mysigt. Vi gjorde räksoppa och tittade på lets dance. Blev ganska mätta efter soppan och pannacottan så jag har ganska mycket cheez heartz kvar :3
 
Här sov vi, jag sov på hörnet där, mysigt <3

Hett till sommaren


Kär

Nu har jag äntligen hittat ett par skor som jag bara måste ha!! Hoppas verkligen att jag får jobb i sommar för dessa skor ska jag bara köpa! Sitter här för mig själv och dregglar över hur snygga de är. 
 
Håller ni inte med?!
 

Sixten är hemma!

Ja, Sixten är hemma. Äntligen! Men tyvärr så mår han inte bra. Han avskyr tratten och han slutar inte blöda från såret. Hoppas inte att han har ont :( Vi har fått smärtstillande som han ska få med jämna mellanrum. På måndag åker han tillbaks till veterinären och tar bort det han har i såret, men tratten ska vara klar tills såret är läkt. Stackaren!
 

Önskeoutfit


Snuttis är på sjukan

Precis i dettta ögonblick befinner sig min mamma, min bror och Sixten hos veterinären. Det har precis flyttat in en ny katt på gatan som är lite stygg. Han har nämligen bitit Sixten över ryggen. Vi får se om veterinären vill dränera såret, de fick göra det för några somrar sedan när Sixten blev biten i svansroten....
 
Orolig för min plutt!
 

Tips!


April, april?

Har ni blivit lurade idag? Själv har jag inte det och jag tycker att både youtube och google hade riktigt lame skämt i år. 
 
Vilket är det roligaste/knasigaste skämt ni blivit utsatta för någon gång? 
 

Sjöng inför publik idag

Idag var jag och bandet med på gudstjänsten i Götalunden och spelade. Det lät riktigt bra (inget aprilskämt!)
 
Följde med Hampus hem så nu hade vi tänkt att börja se på Game of Thrones, trots det fina aprilvädret, suck. Har någon av mina läsre sett serien och rekommenderar den?