Video!

 
Tittar ni inte i 1080 p så kanske ni hittar mig vid er sänggaveln mitt i natten...

Framtidstrubbel

Om 3 månader fyller jag 18 och just nu är jag sjukt sugen på att pierca mig. Det kommer bli både tatuering och piercing när jag fyllt. Tatueringen är redan bestämd, men jag har sådan beslutsångest när det gäller piercingen. Hjälp mig!
 

Two sides of one coin

Min fina, fina vän redigerade bilderna jag tog häromdagen. Är sjukt imponerad faktiskt, visste inte att hon var så duktig! Vad tycker ni?
 

Smycken

Här är mina favoritsmycken. Jag älskar verkligen halsband och önskar att jag hade massa mer!
 
 

Make up tutorial

Här är smink-videon! Ni får gärna kommentera vad ni tycker om det, borde jag göra fler eller lägga av helt? ;) 
  

Glöm inte titta i 1080 p!

Ego

Det har varit dåligt väder hela dagen idag :( Det positiva med det är att jag har suttit inne och spelat in en video! Redigeringen krånglar lite, men så fort jag har fått ordning på det så lägger jag upp den på bloggen. 
 
Lekte lite med min fake-septum ring. Perfekt när man inte har septum men vill låtsas för en stund ;D

Veckan

Så här ser min kalender ut i veckan! Eftersom att det är lov och inte blir något KU på torsdag så fixade de ihop ett litet läger istället. Ska bli supermysigt! Självklart ser jag mest fram emot fredag då jag ska åka och hälsa på min älskling :D 
 

SKOR

 

Piercingsmycken

Nu är det höstlov och jag hoppas kunna blogga mer nu, dessvärre vågar jag inte lova något. Jag har fullt upp i veckan. Ska bli otroligt kul! Kan lägga upp kalendern senare så ser ni hur mycket roligt jag ska ha :D
 

Lime Crime

Häromdagen hamnade jag i läpparnas himmel. Jag klickade in mig på Lime Crime's hemsida och föll pladask! Färgerna är ju så fina! Vill ha allihop. Någon vänlig själv som skulle vilja skänka ett par tre stycken sådär? (a)
 
Bilden länkar!

Just nu:


20 månader

Idag firar jag och älsklingen 20 månader tillsammans! Tyvärr befinner vi oss 20 mil ifrån varandra, så någon myskväll blir det inte :(

Om 30 min kommer två kompisar och plockar upp mig, för vi ska åka till Solberga på lovsångsmässa :D



Mini haul

 
Glöm inte titta i 1080p!!

TWD

Precis sett färdigt på första avsnittet och den är hur bra som helst! Kommer bli en grym säsong :D
 

Inspo

Alla bilder är från Bibi Barbaric's tumblr och facebook!

BMTH i december

Inte nog med att jag ska se The Sounds i december, jag ska även se BMTH!! Idag fick jag reda på att min ledighetsansökan blev godkänd, så jag slängde mig på datorn och beställde konsertbiljetten. Wooo!!! Jag ska dit tillsammans med Sofia, kika in på hennes blogg vettja!
 

Giveaway hos Candie!

Just nu är det sjukaste giveaway:en hos Candie! Sheinside som har så snygga kläder :D HÄR hittar ni inlägget. 
 
 

Konsert

Biljetten är beställd och uthämtad. Den 13 december ska jag och Hampus gå på The Sounds i Göteborg!! Är galet taggad :D 
 
Har ni sett The Sound live någon gång, hiss/diss?
 

Skal

Här är de iPhoneskal som jag äger. Favoriterna är så klart plastskalen och läderskalet, men siliconskal är också bra att ha!
 
Har ni något favoritskal till era telefoner?
 
 

iPhone 5

I paketet låg en ny telefon!! Min samsung galaxy ace har jag haft i ca 2.5 år och är nu helt slut. Jag har varken ta emot sms eller uppdatera appar. Ganska frustrerande! Apple är ju lite speciella, men eftersom jag har en macbook tror jag att jag lär mig ganska snabbt. 
 
Några tips ni erfarna iPhone-användare vill dela med er av?
 
 

Parcel

På onsdagar slutar jag tio i tolv, så nu har jag kommit hem. Idag hade vi dessutom redovisning på vårt KO (kunskapsområde) så jag slutade halv tolv :D Passade även på att hämta ut ett paket på vägen hem, spännande ;D