Garter-leggings

Ibland är det riktigt farligt att vara uttråkad. Nu är i alla fall dessa underbara garter-leggings på väg hem till mig. Can't wait!
 

Review: Tron: Legacy

 
Det här var en av favoriterna bland filmerna vi såg. Den var bara så häftig! Vet inte hur många gånger allt man kunde säga var: "wow!" för att inget annat var passande. Väldigt fascinerande och intressant. Vill se den igen!

Someone, somewhere

Min underbara vän Therese spelade den här underbara låten för mig idag. En gammal Asking låt i akustisk tappning med Ben på sång. Helt grym!!! 
  

Color

Nu var det dags igen! Håret var hemskt nu så lite färg gör gott. 
 

Review: Lords of Salem / Les Misérables

 
 
 
Anledningen till att jag skriver om två filmer i ett inlägg och inte sätter något betyg är för att jag och Carl såg max tio minuter av båda filmerna innan vi stängde av. Orsaken:
 
Lords of Salem - Den var helknepig i början och blev ganska lame senare. Det skulle vara en skräckfilm, men inget hände. Den blev helt enkelt så tråkig att vi inte orkade se mer. Om jag ger den en chans till kanske jag upptäcker något annat.
 
Les Misérables - Har hört så mycket bra om den här filmen. Hade sjukt höga förväntningar. Dock hade jag inte uppfattat att det var en musikal, därför skar det sig ganska rejält. Jag är inte den som uppskattar musikal-filmer och när jag dessutom inte var förvarnad om det blev det ett dåligt första intryck. Får ge den en chans till någon gång för det verkar som sagt var riktigt bra!

Review: The Expendables 2

 
Precis som ettan; helt grym! Det var lite underligt att se Liam Hemsworth bland alla legender, men det fungerade. En film med så här många bra skådespelar kan inte vara dålig, återigen bevisat!

Review: The Expendables

 
Vart ska jag börja? Alla action-filmer legender är med i den här filmen! Till och med en svenne är med i den (Dolph Lundgren). Filmer är spännande och väldigt cool. Den är helt enkelt helgrym :D

Review: Rango

 
Sjukt kul och söt film! Att Johnny Depp dessutom var rösten till Rango gjorde filmen ännu bättre. Han är helt underbar. Förutom mycket skratt var filmen även spännande och innhåller ett litet mysterium ;) 

Review: The Prestige

Den här filmen var verkligen sjukt spännande! Det handlar som sagt var om två trollkarlar som blir rivaler och vill förstöra för den andra. Båda vill lyckas med det mest häpnadsväckande tricket. Jag skulle vilja jämföra filmen med Inception på grund av att man måste hänga med för att fatta allting. Jag tror även att man förstår bättre andra eller tredje gången man ser den. Personligen gör det mig inget att jag kan behöva se om den, den var ju så grym! En av höjdpunkterna under kvällen måste jag säga. Se den!!

Sminkborstar

Idag fick jag hem nya sminkborstar. Åh så länge jag har väntat på dem!
 
 

Review: World War Z

Filmen var bra. Däremot tycker jag inte att zombiesarna var speciellt "verklighetstrogna". Självklart kan man göra nya versioner av olika varelser, men att zombiesar är snabba och att tänderna går som mormors löständer var bara läskigt. Jag och Carl var riktigt förundrade över hur de överhuvudtaget lyckades spela in hela filmen med tanke på hur kul zombiesarna betedde sig. That pokerface! Handlingen var bra men ibland tyckte man att vissa scener var lite för obvious. Ex: det är supersmart att samla alla friska människor för att man inte ska behöva döda lika många smittade, men varför har man inte murarna under sträng uppsikt? Filmen får ändå 4/5 minions och är en sevärd film!

Tonight

Dimman har lagt sig över cykelvägen bakom hitt hus ikväll. Det är verkligen vacker tillsammans med den färgade himlen. Hösten är inte bara usch och fy faktiskt^^ Håller mig däremot helst inomhus med en bra film eller en bok ;)
 
 
 

Movie night

Jag och min vän Carl har haft ett filmmarathon och sett en massa film, så jag tänkte lägga ut en liten filmreview varje dag under veckan. Första reviewn i morgon!
 
Bilden var uppe på bloggen för inte så länge sedan, men den illustrerade myyys så bra ;D

Snygga jackor i höst

Åh, vad busig jag var när jag smög in en väst bland jackorna ;)
 
Hösten är mysig men sjukt kall. Det gillas INTE! Jag är lättfrusen av mig och avskyr kyla. Däremot älskar jag vintern med jultradition osv, men kylan går bort!
 
Vad tycker ni om hösten, hiss/diss?
Ni hittar jackorna här, här och här.

Secret love

När vi var på Världskulturmuséet i Göteborg på kick off:en fick vi se utställningen Secret Love (förbjuden kärlek i Kina). Det var en mycket spännande utställning och många verk var fantastiska. Nedan kan ni se mina favoriter.
 
Utsällningen handlade som sagt var om förbjuden kärlek i Kina, om en generation som hittat ett nytt sätt att utrycka sig. En intressant tanke som vår guide gav oss var att dessa konstnärer som är födda på 80-talet tillhör den generation som är vana vid uppmärksamhet och vågar ta plats, just på grund av en-barns-lagen som infördes i Kina. Ensambarn som då var vana vid uppmärksamhet vågade därför utrycka sig kraftfullare än andra generationer. Häftigt tycker jag!
 
 
Bilderna är från min instagram!

The sims 2

Blev plötsligt sjukt sugen på att spela the sims 2! Jag började spela det redan när ettan var ute, så jag har spelat det läääänge ;) Tyvärr har jag inte spelat det på ganska länge nu. Blev lite skraj när kompisar berättade skräckhistorier om att sims crashade deras datorer :s Jag testade sims 3 men blev förbannad när halva familjen försvann på grund av att dottern gifte sig.
 
Föredrar ni sims 2 eller sims 3?
 

Min tro

Glöm inte att titta i 1080 p!


Dagens planer

Har precis spelat in en video som dyker upp på bloggen när den är färdigredigerad! Nu måste jag sätta mig med matteboken och plugga. I morgon är det prov -.-'

Japanskt godis - del 4

 

Japanskt godis - del 3


Japanskt godis - del 2

 

Den hemliga påsen

Kommer ni ihåg den hemliga påsen jag fick hem för ett tag sedan? Nu ska jag äntligen avslöja vad som fanns i den. Hampus kom hem till Trollhättan igår så därför öppnades påsen. I påsen låg japanskt godis! Jag får dela upp det i flera inlägg för det var så mycket godis ^_^

 

Bygga hängbro

Jag bygger en hängbro till mina småttingar och självklart ska Sixten vara med! Ibland kan man verkligen tro att han är en liten kattunge med tanke på hur busig han är, men sanningen är att han fyller gubbe i november. Då fyller han 8 år (58 i kattår), stor kisse nu!
 
 

INSPO

 

Hälsar på Joel Kinnaman

Skämt åsido. Nu åker jag på kick off med skolan och kommer hem i morgon eftermiddag! Vi ska åka till Göteborg och gå på studiebeskök. Vi ska bland annat besöka handels, det är där Kinnaman kommer in i bilden (Snabba Cash), och sedan drar vi vidare till Humanisten, Chalmers och Världskultur muséet. Vi ska gå på en utställning som heter Secret Love och det ska bli väldigt intressant. Det handlar om bland annat sexuallitet i asien tror jag ^_^
 
Bild tagen härifrån.

Small pancakes

I fredags när Louise sov hos mig, blev jag smittad av en ondskefull förkylning. Detta är alltså anledningen till min urusla uppdatering. Jag har legat i sägen med ond hals, rinnande och täppt näsa framför en film. Idag känner jag mig något bättre vilket är skeetbra då klassen åker på kick off på torsdag! :D 
 
Note to self: skeda inte med en förkyld person! ;)
 
När jag pluggat en stund gjorde jag plättar, men kardemumma smak. MUMS! Om ni någonsin gör plättar, testa att äta med jordnötssmör. Plätthimlen! 
 

Look of today

Idag testade jag mina nya lösögonfransar, och paletten! Den var så mysig, kommer antagligen köpa fler sådana paletter (fast olika färger) n_n

Awwie

Allt fler och fler blir förkylda på skolan nu. När vi satt på tåget på väg hem igår hade både Alice, Sara och Louise halsont. Gissa vad jag började känna av igår kväll? Mamma var en ängel som åkte och köpte halstabletter till mig idag, tack mami <3
 

And then my mailbox threw up

Igår damp detta ner i brevlådan. Äntligen har jag en ny, fräsch foundationborste! Jag köpte e.l.f.'s Stipple Brush, får göra en review när jag använt den ett tag, och Sleek i-Divine's au naturel palette med naturliga skuggor! Får snacka mer om den också när jag testat den. Det är faktiskt min första, egenköpta palett så jag är lite stolt ^_^
 
 

Choker

När jag (äntligen) fick min lön klickade jag hem dessa skönheter. Älskar choker halsband och nu äger jag två. Score!
 
Vad tycker ni om dessa halsband?
 
 

Torsdagsmys

Jag har pluggat i timmar varje dag den här veckan. Det är helt sinnes vad de ger oss mycket så här i början. Har hört det pratas om att tvåan är det värsta året, börjar redan få ångest.
 
Man måste få pausa ibland, så nu ska jag gosa ner mig i soffan med denna smaskiga tallriken i handen, och tekoffen i den andra ;) 
 
Finns inte så många jordgubbar kvar i trädgården u_u
 

Cirkellinser

Idag har jag burit mina nya cirkellinser! Fick bli de gröna den här gången. Hade gärna velat ha ett par bruna linser som ger ett lite mer verkligt intryck än mina cirkellinser gör. Det är så sjukt fint med bruna ögon!!
 
O juste!! Jag var hos frisören igår och blev av med en massa hår! Hur gött som helst :D 
 

Fly away a little higher

Så här ser pluggarna ut på! Jag älskar dem!
 
 

I paketet låg...

Äntligen ny plånbok! Iron Fist är så gosiga också, supernöjd!!
Mobilfodral till brorsan
Den gulliga påsen får ni inte veta vad det är riktigt än, lite mystisk här n_n

Paket

Detta var vad som väntade mig när jag kom hem. Så spännande!
 

FLOF

Tänkte först att det skulle bli en OOTD (men face look of today var gulligare, nästan floff ju^^) 
 
Detta är första gången, for real, som jag har en fiskbensfläta. Jag har faktiskt aldrig gjort en i hela mitt liv, förutom nu. Med det i åtanke var den inte så pjåkig va? ;)
 
 

Dollskill

Om någon sådär anonymt hade satt in lite pengar på mitt konto hade jag ju inte blivit förbannad... Dollskill, varför plågar ni mig så med alla dessa snygga kläder?!
 
1, 2, 3, 4
5, 6, 7, 8