Junkfest

Idag har jag jobbat som en tok, missade därför Junkfest. Min bror jag däremot där med sina kopisar och tog emot en massa saker i prylregnet! Han var till och med så snäll att han gav mig dessa brillor när jag kom hem <3
Han hade även tagit emot en skateboard, men en annan kille ville tydligen ha den och slog brorsan i magen, tog brädan och avlägsnade sig från platsen. Fan vilka människor det finns! 
 
 

Review

Nu har jag smakat på kesellan med citrussmak. Det var små citrusbitar i den, ungefär som marmelad med skal i (vilket jag tycker är vidrigt). Vet inte vad jag mer kan säga om den än att låta betyget tala för sig själv....
 

Tiger

Hur söt är den inte? Jag var bara tvungen att lägga upp den. Om tigrar inte hade varit stora och farliga hade jag haft en hemma :3 Sixten får vara min tiger, for now....
 

Kesella - citrus

Idag testar jag en ny variant! Som jag skrev för några veckor sedan så upptäckte jag ju Kesella - Hallon, och den var gudomligt god! Nu är det upp till bevis för att se om Arla har gjort det igen. 
 
Har ni testat dessa smaksatta kesella? Vad tyckte ni?
 
 

Bebis

Blev inspirerad av Viras in lägg (hittar ni här) och tänker också lägga upp bilder på fina bebisar! På min macbook har jag inga bilder på Sixten som bebis. Så det blir ingen kattbebis, men två degubebisar :D Det roliga är att Sammy och Bilbo bara är sex månader idag, men är lika stora som en fullvuxen degu (man skulle kunna säga att de är tonåringar)
 
 

Inuti paketet låg...

Mina cirkellinser från loveshoppingholics!! De skickade dessutom med några gåvor. Hur grymt som helst! Loveshoppingholics skickar alltid med ett gratis etui för varje par linser du köper. Jag fick en söt groda och en gris. Så fort jag får tid till det ska ni få se hur de ser ut på^^
 
Detta är gåvorna jag fick!
 

Parcel

Var och hämtade ut ett paket på väg hem från bussen. Visar er om en liten stund vad som fanns i!
 

SAO

För ett tag sedan fick jag hem gratis stickers av en anime jag inte ens visste namnet på. Eller, jag visste inte ens att det var en anime. Av en ren slump fick jag reda på ett namn ur denna serie. En tjej jag följer på twitter cosplayade som Asuna så jag googlade och fick fram att det var ett spel allting kom från. Jag kunde ändå inte släppa det eftersom det på bilderna verkligen såg ut som en anime, och i helgen hittade Hampus den! Den heter Sword Art Online och är baserad på ett datorspel. Den är hur bra som helst!
 
 

Dagens outfit!

Skojar inte när jag säger att jag suttit och pluggat matte sedan jag kom hem från skolan. Nu tänker jag ta en paus med en kopp te!
 
Förresten, klänningen jag har på mig skiftar mellan grönt och blått. Skitballt! Håret ser mer orange ut på bilderna än det är i verkligheten också.
 

Gårdagens outfit

Detta hade jag på mig i går. Ni fick ett litet smakprov på det i förra inlägget, men här ser ni lite bättre!
 

Stadsparken

Jag och Hampus tog en sväng till stadsparken idag. Stadsparken i Jönköping är så otroligt mysig! Den har utsikt, lekpark för barn, gräsmattor (passar utmärkt för picknick) och djurpark. Stadsparken här i Trollhättan är näst intill igenbommad. Men å andra sidan är Trollhättan en ganska död stad.
Inte alla alpackor som har coola frillan

The City with big C

Nu har jag kommit hem till gråa, tråkiga Trollhättan och lämnat livliga Jönköping bakom mig. Längtar så tills jag själv kan flytta och bo där på heltid.
 
Älsklingen på utkiksplatsen

Utmattad

Har sovit så sjukt dåligt de senaste nätterna. Det har varit få timmar, och den sömnen jag faktiskt har fått har varit orolig. Jag har drömt tre mardrömmar på två nätter :( I och med min sömnbrist och att skolan nu dragit igång är jag helt slut! Om jag inte hade druckit den där koppen te när jag kom hem hade jag antagligen sovit nu. Det är en ganska chill dag i skolan i morgon och när jag har slutat åker jag till Jönköping. Ska hälsa på älsklingen, men ska även fira morfar i Habo på lördag. 
 
För att försöka bota min trötthet tänker jag köra en variant av mitt hemmaspa jag hade för ett tag sedan. Ska lägga mig i badkaret med ansiksmask, raka benen och bara ta det lugnt. Siktar även på att läsa så mycket jag bara kan i boken jag läser nu (bara 70 sidor kvar av 400!) tillsammans med en kopp te. En mysig torsdagskväll alltså!
 
Bilden är från förra gången jag mös till det lite!
 

Renee Phoenix

Den här kvinnan är så sjukt fin i musikvideon Damage att man blir lite smått kär <3
 
 

School

Skolan började i måndags med en sådan där jobbig flum-dag. Igår drog schemat igång och nu känns det verkligen att det är natur jag pluggar! Dagen idag har varit ganska lugn. Tyska, sedan engelska. Mina onsdagar ser ut så. Slutar 11.50, inte så pjåkigt.
 
När jag fixade ihop bilderna kom jag på en ganska fjantig liknelse. Precis som muggen har två sidor är det på sätt och vis skönt att vara tillbaks i skolan (jag är ganska ambitiös av mig) men samtidigt känner jag mig redan nu lite stressad eftersom vi kommer läsa flera tunga kurser i år. 
 
 

Ebaytips!

Här är några ebaytips på snygga skor!
 
1, 2
3, 4
5, 6

A while ago

Vi hittade en massa fotoalbum igår när mamma städade förrådet, himla mysigt! Känner ni igen mig? ;)
 
Sötaste brorsan i världen^^ Nej, men seriöst, han var nog den sötaste bebisen någonsin!

Dagens fråga

Vad tycker ni om choker halsband?
 
 

Spa

Var och lämnade Hampus i Jönköping igår. Det känns konstigt att inte längre kunna slänga sig på cykeln och träffa honom om 15 minuter utan att man istället får sitta i bilen i två timmar... Tur att det är Jönköping han flyttade till och inte någon annan stad, min släkt bor där så då är det lättare att övertala mamma att hälsa på oftare ;)
 
Idag har jag det riktigt gott! Jag sitter i fotbad, lägger ansiktsmask, fixar naglarna etc. Hur mysigt som helst! Man behöver sådana här dagar lite då och då för att återhämta sig. Jag får passa på nu också innan skolan börjar på måndag.
 
 

Tips!

Den här sidan har så mycket! Allt från cirkellinser till hårprodukter till glasögon! Frakten är inte alls dyr och handlar man för över $50 är den gratis. Dessutom får man ett gratis etui för varje par linser man köper. Deras etuier är som ni kanske misstänker inte vanliga tråkiga, utan ser ut som små djur, kakor eller blommor. Supergulligt!
 

Senaste dagarna på instagram

1: Första gången jag sminkat mig på lääänge^^ 2: Hampus på Bishop 
 
3: Hampus när maten kommit. 4: Ceasarsalladen var jättegod!
 
 5: Jag och älsklingen. 6: Kaffedrickande i dåligt väder.
 

Ebaytips!

Som jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan så tycker jag att det är så sjukt fint med fina naglar. Att använda lösnaglar är då jättesmart om man som mig har så tunna naglar att de bara går av när de blir för långa. Här är några tips på Tokyo-inspirerade naglar!
1, 2, 3, 4
5, 6, 7, 8

Piercing

Piercing är ett utav mina intressen, tyvärr har jag inte så många (ännu?). I detta nu har jag fem stycken: tre lobe varav två av dem är töjda till åtta mm, en tungpiercing samt en navelpiercing. Jag kan nog inte säga att jag har en favoritpiercing eftersom alla passar i olika piercingar. Septum kan vara jättefint på en person, men mindre attraktiv på en annan. Så är det med piercingar (enligt min mening, likaså med mycket annat: kläder, smycken, frisyrer osv.)
 
Vilka är dina favoritpiercingar?
 
 

Tokyo fashion

Någon gång i livet ska jag åka till Tokyo och shoppa. Tokyofashion gör en så pepp, sjukt inspirerad! 
 
 

Yesterday

Igår när jag och Hampus var ute och åt (vi firade 1.5 år tillsammans samt tog lite smått avsked eftersom han flyttar på onsdag) hade jag på mig detta. Vi var på Bishop Arms och åt varsin supergod ceasarsallad. 
 

Peanut Butter Cup

Köpte mig min glass! Skulle egentligen ha köpt Peanut Butter Me Up, men den fanns inte :( Detta är ju också jordnöt så den är nog också god!
 

Facelook of today

 

Kesofrutti

Sitter och äter frukost framför Supernatural. Mysigt :3 Gjorde mig lite kesofrutti (består av vaniljpulver, grädde och keso) med hallonmos. Supergott!
 

Just nu:

Detta kommer jag sysselsätta mig med i några timmar till. En halv säsong till och jag är ikapp!
 
 

Varm choklad

Jag åkte med mamma och handlade efter jobbet idag. Nu har jag gjort min lite varm choklad och sitter och tittar på PLL. Är ledig 3 dagar i sträck nu så det gör inget om jag sitter uppe hela natten och tittar på serier, lycka! ;)
 
I morgon ska jag och Hampus gå ut och äta. Han flyttar om 1 vecka så vi ska ta lite avsked, dessutom firar vi 1.5 tillsammans nu i slutet av augusti. Firar det lite samtidigt^^
 
 

Inspo

Samtliga bilder är från tumblr!
 

All done

Jag fick färdigt mina glajjor igår kväll! Supernöjd för det blev superfint ;D 
 
Vad tycks?
 
Bilder från poizonbite@instagram
 

Sunnies

Första paret är färdigt! Nu ska jag ge mig på nästa!
 
 

Bulle

Nu har jag bakat och tittar just nu på Supernatural. Än har åskan inte kommit *puh* Tänkte eventuellt pyssla lite med mina solglajjor ikväll, lets see how the evening turns out!
 
 

Stranden

Var på stranden en sväng idag med Hampus familj. Solen strålade inte så mycket, men mysigt var det. Jag hade ju min bok ;)
 
Nu ska jag sätta igång med kanelbulle-bak! Blir nog inget mer inlägg idag för snart ryker internet. Ska tydligen åska hela kvällen "/
 
Kusin-Lucas är nog den gulligaste ungen i världen! 
 

Mysfredag

Jag är ledig idag så jag och min älskling ska spendera dagen tillsammans och avsluta den med att gå på bio tillsammans. Vi hade tänkt se Monsters University. 
 
Någon som har sett den ännu? Hiss eller Diss?
 
 

Chokladkaka

Så här mysigt hade vi det ute på uteplatsen ikväll. Tyvärr blev det lite kyligt :s Vi bakade chokladkaka :3
Min älskling <3